Δωρεαν Αυτοκίνητο Αντικατάστασης

imgΜία παροχή της εταιρίας μας είναι η παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης που μπορεί να σας εξυπηρετήσει για την μετακίνηση σας, μέχρι το πέρας της επισκευής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, με ενα απο τα ελεγμένα οχήματα εξυπηρέτησης πελατών.

 Η ανάγκη του καταναλωτή, είναι έμπνευση. Στο Service  δεν φροντίζουμε μόνο για το καλό του αυτοκινήτου σας, αλλά και για τη δική σας άνεση, έχοντας καθιερώσει την υπηρεσία «Αντικατάστασης Αυτοκινήτου», όταν αυτό κρίνετε απαραίτητο και μάλιστα χωρίς καμία επιβάρυνση για την τσέπη σας!

Είναι δεδομένο ότι κάποιες ζημιές θα χρειαστούν περισσότερο από μία ημέρα για να διορθωθούν και εκεί έρχεται να «κολλήσει» με τον καλύτερο τρόπο η αντικατάσταση αυτοκινήτου. Όταν μας φέρετε το αμάξι σας για επισκευή και κριθεί απαραίτητο να μείνει στα συνεργεία μας για περισσότερο από 48 ώρες, τότε σας χορηγούμε ένα άλλο δωρεάν, ώστε να μην σας λείψει το οχήμα σας.

Στο Service όμως γνωρίζουμε πως υπάρχουν και βλάβες που δεν σας επιτρέπουν να μετακινήσετε  αμάξι σας, τότε αναλαμβάνουμε εμείς να φέρουμε στον χώρο σας το αυτοκίνητο αντικατάστασης και παραλαμβάνουμε το δικό σας, ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας και να διορθωθεί η ζημιά.

Εάν λοιπόν θέλετε να πάρετε μέρος στην υπηρεσία αντικατάστασης αυτοκινήτου, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα. Αρχικά, θα πρέπει όταν έρθετε στο καταστήματά μας, να έχετε μαζί σας το δίπλωμα σας, όπως και των υπολοίπων που ενδέχεται να οδηγήσουν το αυτοκίνητο που σας παραχωρούμε. Δεν μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας όσοι δεν έχουν ελληνικό δίπλωμα, όσοι είναι κάτω των 23 ετών και όσοι έχουν το δίπλωμα στην κατοχή τους για λιγότερο χρονικό διάστημα από έναν χρόνο.

Όσον αφορά εσάς που μπορείτε να προμηθευτείτε το αυτοκίνητο αντικατάστασης, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα οχήματά μας είναι ασφαλισμένα με μικτή ασφάλιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιστρέψετε το αυτοκίνητο με όση ποσότητα βενζίνης σας παραδόθηκε και να επιβαρυνθείτε με το κόστος των κλήσεων που ενδεχομένως να πήρατε κατά την διάρκεια της χρησιμοποίησής τους. Τέλος, ευθύνεστε και για ζημιές που δεν καλύπτονται από τη μικτή ασφάλιση.

Εξυπακούεται πως πριν παραλάβετε το αυτοκίνητο αντικατάστασης, σας παρέχετε η δυνατότητα να ελέγξετε για τυχόν υπάρχουσες φθορές, τις οποίες μας γνωστοποιείται και δεν φέρεται ευθύνη στη συνέχεια.